This blog was maintained by Mrs Jacobsen during the time she taught at Pt England School. There will be no further posts and comments have been disabled.

32:10 Divide a by 2 64:20 Divide a by 2 So I have compared the 32 from 10 and then I did 20 under the 10 the I did 20 divide a by 2 ex wale 64 so know I know 64 kiwi fruit is in one bag.

32:10 divided 2 divided by 2 64 :20 So I have compared the 32 from the 10 and then I did 20.Then I did 20 divided by 2 and it =10 so i think it is 2 and i did this because I want to learn ratios.

At first I did 32 kiwifruits and I put 10 so this is what it would look like 32:10 Then I did ?:20 so I times it from 10x2=20 and then I did 32x2=64. So the Answer is 64 :)

I put 32 kiwifruits and I put 10 so it is 32:10 Then I did something:20 so I times it from 10x2=20 and then I did 32x2=64 an thats how i got the answer

32:10 64:20 So I got The Kiwi Fruit and I compared it to the dollars. So I got 10 and times it by 2 and I got twenty. $10×2=20. So the rule was x2. 32×2=64. Lisa can buy 64 kiwifruit.

There are 32 kiwifruit and Jasmine brought it for $10 then Lisa wanted to buy some kiwi fruit for $20 so I did 20 x 2 = 40 32 x 2 = 46 so the anser is 46.

I put 32 kiwifruits and I put 10 so it is

ReplyDelete32:10

Then I did

something:20 so I times it from 10x2=20

and then I did 32x2=64

So there is you answer

This comment has been removed by the author.

ReplyDelete32:10

ReplyDeleteDivide a by 2 64:20 Divide a by 2

So I have compared the 32 from 10 and then I did 20 under the 10 the I did 20 divide a by 2 ex wale 64 so know I know 64 kiwi fruit is in one bag.

32:10 divided 2

ReplyDeletedivided by 2 64 :20

So I have compared the 32 from the 10 and then I did 20.Then I did 20 divided by 2 and it =10 so i think it is 2 and i did this because I want to learn ratios.

At first I did 32 kiwifruits and I put 10 so this is what it would look like 32:10

ReplyDeleteThen I did ?:20 so I times it from

10x2=20 and then I did 32x2=64.

So the Answer is 64 :)

32:10

ReplyDeleteanswer is

64:20

The reason how I figured it out is because I did this

10 x 2 = 20

32 x 2 = 64

I put 32 kiwifruits and I put 10 so it is

ReplyDelete32:10

Then I did

something:20 so I times it from 10x2=20

and then I did 32x2=64

2 X 32:10

ReplyDelete64:20 2X

I Got this because I 2 times 32 and 2 times 10 DOSE baba

I put 32 kiwifruits and I put 10 so it is

ReplyDelete32:10

Then I did

something:20 so I times it from 10x2=20

and then I did 32x2=64

an thats how i got the answer

I did this

ReplyDeleteKiwi fruit:prices

32:$10

__:$20

and Did 10x2=20 and 32x2=64

and then i did the answer

32:$10

64:20

32:10

ReplyDelete64:20

So I got The Kiwi Fruit and I compared it to the dollars.

So I got 10 and times it by 2 and I got twenty. $10×2=20.

So the rule was x2. 32×2=64.

Lisa can buy 64 kiwifruit.

There are 32 kiwifruit and Jasmine brought it for $10 then Lisa wanted to buy some kiwi fruit for $20 so I did 20 x 2 = 40 32 x 2 = 46 so the anser is 46.

ReplyDelete32:10

ReplyDelete?:20

I know that 20 is double 10. Then l doubled the kiwifruit like this 32 x 2 = 64

My answer is 64:20.